Thursday, 25 August 2011

PUASA RAYA MERDEKA :)

PUASE RAYA MERDEKA ,haha . selamat hari raya aidilfitri ya kawan-2 :) wish awal takut tk sempat je . tak salah wish awal-2 kan ? hee , raya tahun ni aku still same jugak , raya kt KL jee . gile lah bosan tade kampung . huhh , raya mcm tk raya je tahun ni . cuti pun seminggu je . tak rase langsung , bg lah cuti 2 minggu ke kan . baru best ;) hahaha , naik cuti jee ade trial SPM . ishh kenape lah time raya trial ni . huhh , bagi kawan-2 yg SPM tahun ni goodluck yaww . study okayy , jgn nak raya sangat lah kan :D

okayyy , bagi kawan-2 aku yg penah begaduh and salah faham dgn aku tuu aku nak say sory lahh :) but sorang ni aku takan maaf kan kau lah okayy , sbb terlalu besar salah kau , walaupun cite diye sikit jee :) susah nk maafkan kau lah . tk tahu asal . hmm , sory guys :)

No comments:

Post a Comment