Thursday, 10 November 2011

hi SPM :)

hyeee korangg . tak sangke SPM nak dekat dah kan kan . lagi 3 hari jee . wowww , cuak gak lahh . aku pon tak ready lagi nii . banyak class cikgu buat . nak akhir-2 ni . makin penat . pastu aku plak demam . hope demam aku ni tak lame . tanak lah time SPM sakit . susah nanti aku nak jawab :( korang tau tak aku rase takot gila dooooo nak SPM . hmmm , mcm tanak amek pun ade jugak lahh . terase awal plak . huhh , nak tanak kene ready jugak untuk SPM yg akan datang ni (14/11/2011) . orang lain seronok cuti aku seronok study . tido pun lewat . kadang-2 tu susah aku nak tidoo sbb pk SPM :( mak aku cakap jgn tension-2 sangat nanty sakit lagi susahh . okayy lah tu je aku nak update . HAHA , takde keje . baru lpas study :) goodluck SPM 2011 :)

No comments:

Post a Comment