Wednesday, 14 December 2011

hi my dear
ape kaba ? sehat ? mesti lah sehat kan kan :)
okay aku rindu gila dgn blog aku yg buruk nihh ! hihi
kesah plak aku kan . janji ade blog :D 

okayy terus start cite lah okayy ? malas aku nak bebel , hee . dah abes spm nih . aku tak tahu nak buat ape . buat mase skrang nii mmg keje aku makan tido lpak jelah :) dapat keje pun jauh . so aku malas nak pegi . smlm aku hangout dgn kawan-2 aku . mmg cite dia kluar nak carik keje jee . so kiteorg pun jalan-2 lah kat KLCC tuu . yg budak-2 hot slalu lpak . haha HOT ke ? puihh , takde maknenye hot . smue same jee :D hmm , smlm byak jugak lah isi borang . naik penat tangan aku nih isi . pastu smlm paul dari butik ZARA call suruh dtg balik . katenye nak interview . aku dgn kwn aku pun pegi lah . kwn aku duluuu , mmg lame gila lah tnggu dia . pastu aku takot segan smue adelahh . bila kwn aku da kluar aku cam nak tanak pegi . paul smpai kluar panggil aku . hihi time tuu terkejut . nak tanak aku pun pegi lah ikot paul :) hmmm , cuak jugak laa . mcm-2 dia tnye . aku jawab jelah ape yg aku tahu , haha . paul tu baik . suke tgok muke dia comell sangat , hihi . *sempatjugak :) paul suruh tnggu 2 3 hari lagi . nanti dia call balik . so aku tnggu jelahh . nak mengharap sangat pun tak boleh . klau tak dapat nanty aku plak yg sedehh . if tak dapat keje jugakk . mmg aku stay seremban lah . mybe lah , tak sure lagi . booboyyy aku tak bagi aku stay sane . 1 jauh , nak jmpe susah . nanti dia rindu gila kat aku . booboyyy aku yg cakap :) rindu ke suke bie ? hikhokk <3 so sekarang nih aku tnggu jelah panggilan dari paul . dapat tak dapat , takpee . aku okay jee :) baru aku tahu mmg susah nak hidup klau takde keje :( okayy tak abes lagi ni . nak cite lagi . boleh ? tak boleh aku nak cite jugakk . smlm time pusing-2 KLCC aku ternampak shaheizy sam , okayy dia handsome gilaaa . aku dapat snap pic dia jee . time tuh dia tgah busy ade event ape tahh kt situ . suke sangat ohh time tuuu . huhh , aku mmg minat gila kat mamat tuh . okay dah abes :) mekasih daun keladi , lain kali singgah lagi okay ? haha , kbaiii <3

  
rakin roomai , ILOVEYOUU , IMISSYOU !

No comments:

Post a Comment