Thursday, 15 December 2011

korang korang , aku sedeh doo sbb tak dapat join reunion skola rendah aku . tapi aku rase ramai tak dapat datang . sbb ade yg dah keje , ade yg ade hal and pegi holiday dgn famly . act , dorang salah pilih waktu . buat lah waktu smue free . baru lah best sikit . ramai dapat datang . so nampak lah reunion sikit . ni klau stakat 2 3 org jee dapat dtg baik tayah buat . okayy serius aku rindu gilaa kat kawan-2 skola rendah aku . 5 tahun tak jmpe . ade pun jumpe kat KL jee . tu pun bukan lpak skali . masing-2 dtg dgn kawan masing-2 . goshhhhhhh sumpah rindu gila kat korangg . lagi-2 aku rindu kat dua org minah ni . okayy korang tgok laa dorang ni

         okayy , yg ni name dea norashikin saidin ! kiteorg kwn dari kecik lagi aww . main guli same-2 , smuenye same-2 tauu . HAHA , mase dulu-2 aku dgn minah ni suke sangat gadoh ngun fatin nabilah act kiteorg betiga dulu kwn baik . rapat gilaaa . kemane saje kiteorg betiga lahh . kadang lpak ruma aku , tak pun lpak ruma ikin :) tapi , smuenye jadi knangan . sbb ikin pindah rumah kat sungai buluh *taksilapakulah :) ikin pindah aku jadi bosan . klau tidak lpak same-2 kan ikin kan ? aku tahu nanty kau msti bace ape yg aku tulis ni msti kau ingat smue kenangan kite . kan kan ? sambil tersenyum awokk :D ehhh korang , nak tahu tak aku ngun ikin ni suke makan petai kan sayang kan ? HAHA , tak boleh blahh . then suke kacau fatin sbb dea tak mkn petai . dea slalu lari time aku dgn ikin mkn petai . okayy time tu kecik-2 lagi . *dahbesarkurangdahokayy :)bila ingat balik . wowww rase nak jee jadi budak-2 balik . best gilaa :) ikin , aku rindu kau tahu ? nasib lah FB ade raye hari tuh pun aku jmpe kau . dapat gak aku no kau . ikin , kau nak tahu tak ade gamba kite bedua time kecik-2 rambut pun same tauu , tak boleh blah . nanty aku masok kan ea sayangg . hee , sumpah klakar gilaa . btw , nak tahu sape fatin nabila ? see see :)
haaa , nampak kan gamba si comell molek nihh . ni lah fatin nabilah rashdan ! piwitt , haha . budak nih mmg kuat marah merajok . tapi korang tak pnah tgok kwn aku ni naik angin . ohh goshhh klau dea naik angin . aku pon takot . HAHA , ingat lagi time gadoh kat taman . klakar ohh bila ingat . padahal time to fatin dah jadi singa dahh . sayang saye rindu dgn suare serak awak , hikhik :) okayy nak cerite mmg cite dea same jelah dgn cite ikin . so tayah ulang  lah kang bosan plak korang bace . tapi dulu kau kecik je kan fatin kan . skrang amboi montel , tinggi lah jugak . but aku lagi tinggi . haha :) okayokay sambung cerita . ade lagi , fatin still dok segambut . aku plak mase darjah 6 lagi dah stay kat wangse maju , ulang alek wm ke segambut sbb aku tanak pindah skola :) tak suke lah pindah-2 ni :( menyusahkan jee tauu . okayy klau aku pun pkai tudung mcm dorang msti dah same kan . bestie forever , cewahh . tapi seruan aku blum sampaii lagi lah guys , hihi :p fatin oh fatin , rindu kau lah . nanty free aku dtg sane kite lpak okayy ? :D

okayyy dah selesai aku cite psal dua org minah yg paling aku rindu ni . act ramai lagi . tapi yg byak knangan ngun aku dorang bedua jelahh . cube cite mase kecik-2 ape yg kiteorg betige tak pnah main ? smue pnah tauu *fikirmatangokay :) aishhhh , klau aku nak cite smue , mmg panjang lah kan . so cite ni ni jelahh :D klau boleh . aku nak ohh zaman dulu kite same-2 . tapi tuh bole cakap jee . nak balik zaman dulu balik mmg tak lah jawabnyee . hadoyy >.< okayy lah aku malas nak taip lahh . hoho , penat plak tangan aku nih . but aku dah cite dah ape yg aku nak luah kan . kankan :) thank you sbb sudi bace . imissyou anak saidin anak rashdan ! end :)















No comments:

Post a Comment