Friday, 20 January 2012

hi koranggg . hmm aku saje nk update blog hodoh aku ni :)
tak tahu nak cite ape sebenarnye . act aku rindu tahun lepas 2011 .
byak kenangan aku . smue aku tak bole lupe kan . tak kesah lah dgn sape pun kenangan tu .
kenangan hanye tinggal kenangan . so nak ade balik kenangan tu mmg tak dapat lah kan ? haha ,
macam-2 kenangan ade , gembira , sedeh smue ade . yg sedeh klau teringat . hanya tuhan saje yg tahu mcm mane rasenye *bajetsedehplak :) ape pun aku rindu gilaaa 2011 . paling tak bole lupe tahun lpas aku amek SPM , bulan 3 ni kluar laa result . tak tahu cam mane rupe result aku , HAHA *hentamsajelaaaa :) hope tahun ni tade pape masalah yg timbul dekat aku . aku nak tahun ni aku happy jeeeeeeeeeeeeeeee . selalu senyummmmm :D

No comments:

Post a Comment