Friday, 2 March 2012

rindunye kt bloggg aku ni . hee :) dah lame aku tk update , busy skunk tade mase nk update pape kt blog . ni ade mase aku nak update sikit . hee aku saje jee post gamba ni , haa sweet tak ? HAHA , time ni celebrate bufday mat senyumm :D 29.2 , kene laa sambut skit sbb 4 tahun sekali jee ade 29.2 , kesian kat mat . tapi yg aku post ni tade gamba mat pun , haha . gamba aku jee yg sweet time ni , hihi :p time ni jgak laa aku happy dgn akin . sape dea ? BF aku laaa , sape lagi kan . hehe :D 1 hari lpak dgn dea . esok 3.3.2012 genap kiteorg 3 bulan , 3 bulan jeeee blum 3 tahun . tapi aku rase mcm da lame dgn dea . hope esok akin buat aku happy . thank youu , iloveyou hubby <3

No comments:

Post a Comment