Sunday, 1 July 2012

rinduu blog . mmg skrang tade mase nak update cam dulu lagi busy dgn cinta saya , kerja saya :) hihi mcm aku sorang plak yg ade smue tuh . hahahaha , kejap jee dah bulan 7 . tak lame lagi nak puase dahh . yg gemok2 tu puase penuh eyh , nanty kurus lah :D aku pun nak kurus jugak , hehehe . lagi 2 hari genap lah 7 bulan aku dgn akin *thank you biyy , thank you for loving me ! never let you go sayangg ! iloveyousomuchh ! raya tahun ni aku ade BF , kahkahkah . aku syg dia cinte dia . okayy ? tk okay g mampos korang :D dadaa~

No comments:

Post a Comment