Wednesday, 25 July 2012

Ramadan Al-Mubarak :)

hi , lambatnya aku wishhh . busy takde mase nk on kat lappy , so lambat lah aku update . hope puase ni bermakne untuk aku , amalan aku , cecehhh :) tahun ni aku puase dgn BF tersayangg , dah tentu tentu lah aku raya dgn dia . wajib :D hee tak sabar pulak aku nak rayaa . sempene bulan ramadan ni , aku nak mintak maaf kat smue yg aku ade buat salah . KALAU adelahhh :) rase takde kot , tapi aku banyak buat salah kt akin jaa , kan biyy kan ? hehee maafkan saye ye awak ♥ iloveyouuuuuuuuuuuuuu . lagi 9 harini jaa lagi relationship kite nak 8 bulan :) happy dgn awak sayangg . sampai bile ? msti lah sampai bilebile . salam ramadan buat semua :)

*SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN AL-MUBARAK :)
*iloveyouuusomuch MUHAMMAD RAKIN BIN ROOMAI ♥     

No comments:

Post a Comment