Monday, 13 August 2012

IFTAR with my sweet akin :)

hi sayangg , taahun ni puase raya dgn awak kan ? hope tahun ni dan tahun2 yg lain , hee :) klau kite tgok gamba-2 kite smuenya happy-2 jaa , tapi kite banyak sgt masalah kan . tapi tapi skrang dah okayy dah kan ? sorry klau saye suke bagi awak marahh . marah sye sbb sayang mcm tu jgak baran awk kt saye sbb sayang . yeke mcm tuh ? hee pape jelahh . bie , saye nk awk tahu yg saye sayangg sgt kat awak . saye tahu saye banyak sakit kan hati awak , slalu sgt bagi awak marahh . tk tahu knpe sehari tk bagi awak marah tk sah . heee jgn marah-2 tau . mcm mane kite gadoh pun kite still besame smpai skraang kan ? kite try mcm dulu , tk slalu gadoh , manje , sweet slalu :) kan kite paling hangat antare mmbe-2 awak , HAHA . betol kan sayang ? 1 ja saye nak , saye nak awak jujur dgn saye . takde tipu-2 saye ke ape ek . bende dah lpas saye nk awak lupekan ,mcm tu jgak saye lupe kan ape yg dah jadi :D be a good boyy sayangg ! hope puasa and raya tahun ni bermakne bagi kite . saye nk awak jage hubungan kite . act saye tk sabarr nk raya dgn awak tauu . hihi , tahun ni oren , tahun depan awak plak yg kene pilih color yaa sayangg :) saye nk awak sayang saye smpai bile-2 ! bie tau kan ape saye nak dari bie . hope kite bahagia takde gangguan dari pihak lain :D

*SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN !
*MAAFKAN BABY YAA BIE :)
*ILOVEYOUMORE MUHAMMAD RAKIN ! 



No comments:

Post a Comment