Sunday, 26 August 2012

hyee , selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua yg mengenali FATIN ADLINA :)

lambatnyaa update blog . takde mase nk update blog raya kan msti lah busy gila .
raya tahun ni tak balik kampung pun , hee . kuala lumpur saja , takda kampung pun , sedeyyy :( ingat tahun ni nak balik kampung my hubby tapi dea plak keje smpai  raya ke 3 , raya ke 4 baru dapat jumpe dea . perancangan tahun depan nk balik kampung my hubby , klau dea dapat cuti . aku suka raya kt kampung , suasana kat kampung lagi meriahh dan kecohhh bila pagi raya  :) tahun ni aku raya dgn bf aku ja . kawan aku tah mane hilang tak tahu laa :( smue busy balik kampung study keje laa . sian akuu sorang2 takde kawan , hehehe takde lah sedeh sgt pun sbenarnya :) aku pun malas nak lepak dahh . raya dgn hubby bestt , happy ja dari pagi smpai tngah malam dgn bie jaa . see pic kitaaa
                                                  my hubby sayang akin  

                                         Rania , Rakin (acu ucukk) fatin (aunty)
banyak lagi gamba , takan nk msok smue kot . kat FB banyakkk :) nia anak buah akin , comel kan . lambat btol dia nk rapat dengan orang , amik mase slow2 nak rapat dgn nia . hehehe , thank you bie . raya dgn bie paling happy :) loveyoumoree , bulan depan kita dah 9 bulan ♥ please jaga relay kita baik-2 ya sayanggggg :)

MY HERO MUHAMMAD RAKIN !



No comments:

Post a Comment