Wednesday, 3 October 2012

10 months ♥

hyee , today anniversary aku dgn akin yang ke 10 bulannn , wiwittt :) happy sangat dengan akin , hope kite kekal sampai bila-2 ya sayanggg . lagi 2 bulan aku dgn akin nak 1 tahun daa , seronokkkk sangat . 10 bulan dgn dia macam-2 dugaan kiteorang dapat , banyak yg aku dgn akin lalui :) tipu lahh kalau relay korang takde gadoh-2 kankan , hehe . harini akin keje aku cuti , hmmmm tapi tadi sempat jugak dia bawak aku pegi jalan-2 , shooping . hihi bulan depan bufday akin plakkk . nk beli ape ekk ? dia tak makan kek so tak boleh lah nak bagi dia kek . hmmm , mybe bawak akin jalan-2 kot g sunway ke lagi bestt .
* MUHAMMAD RAKIN ROOMAI  thanks for loving me , loveyousomuchhh and forever :) hope kite kekal sampai bila-2 , aminnnn

No comments:

Post a Comment