Wednesday, 24 October 2012

ESOK HOLIDAYYY :)

yeyyyyyy , esok pegi holiday with my famly :) hati rase happy campur sedeh sebab 3 hari tinggalkan hubby kat KL . act tak nak pegi tapi abang aku pakse jugak pegi sampai sanggup call boss aku . hmm , boss cakap okay jaa . nak pegi , tapi pk akinnnn :( holiday bukan selalu pun , bieee ,,,, awak jangan salah sangke plak tau sayangg . hmm , saye memang cakap kat awak saye tak pegi . tapi abang saye balik tdi dia nak saye pegi jugakk . hope awak fahamm . saye sedeh jugak nak tinggalkan awak 3 hari ni . hmmm kite tak pnah tak jumpe , hari-2 kita jumpee . ni 3 harini tak tahu mcm mane . jangan awak pk bukan-2 mase saye kat sane plak sudah laa . hubby jangan risau kayy :) balik nanty kite jumpe puas2 okayy ? 3 hari tak jumpe awak takecare okayy ? awak jangan bangun lambat balik lambat , nanti pegi keje lambat plakk . nanti kat sane saye call kejut awak okayy ?  iloveyousomuch sayangg . *hati saye happy + sedeh sayangg :(

No comments:

Post a Comment