Saturday, 27 October 2012

at homeee :)

hyehyeee , yey selamat sampai di rumah ku syurga ku , hehe . okayy nak story pun tak tahu nak story ape . holiday kalini aku rase simple sangat2 , tak berapa best la senang cite , HAHAHA . memang tak best laa , bukan nak kondem . tapi kenyataan , haha . 3 hari 2 malam jaa . baru aku tahu yg AFAMOSA tu besarr ya amat kawasan dia and jauh dari bandar melaka , memang tak jadi apelah kan . nak ke bandar ja makan mase 1jam jugak laa . tapi aku lebih suke g PD , ade lauttt . ade laut lagi bestt . malam2 jalan kat laut , aiyooo syok ohh . tapi takpe laa . melaka pun okay jugaa . lame dah tak holiday dengan famly , huhu . tak sabar nak tggu bulan 11 bufday my hubby pulakkk , pegi sunway lagi skali :) dengan dia je aku rase happy and bahagia sangat2 weeee :D okayy dah malas nak taip lol :) *tak sabar nak balik KL pun sebab terlampau rindu kat akinnnnn , wiwitt :)

No comments:

Post a Comment