Monday, 18 March 2013

rindu sangat kat my blog ni :)

hyeeeeee guys , ape kabar ? sehat ke ? hee first aku nak say yang aku happy sebab dah g buat bende yang paling penting dalam hidup kita semua and paling aku happy aku pegi dengan boyfren tersayang aku akin :) hehehehe memang best gila laa cite dia kan kan .hope apa yang kita rancang menjadi , mintak mintak lah takde halangan , and aku tak suka orang busy body hal aku dengan boy fren aku . bialah dengan sapa yang aku nak kawan !! jangan semak buat cerita okayyy booooo*** betol lahh . huhhh ! alhamdulillah my relay dah cecah 1 years 4 months ! yaaa sangat happy dengan Muhammad Rakin ! tak penah seserius macam ni . Akin sorang ja yang buat aku serius dalam bercintaa :) ohh indah nya dapar Bf macam dia .. tak tahu la kalau takda dia macam mana life aku :( bila aku susah dia mesti ada dengan aku tolong aku ! aku harap sangat yang aku kekal dengan dia sampai bila2 . hmm bufday aku nak dekat dah , tahun lepas bawak aku pegi sunway lagoon , tahun ni tak tahu lah dia nak bawak aku g mana . g kawin kot , hewhew gatai naaa :) bie baby nak bie tahu yang baby always sayang kan bie , sayang sangat2 kat bie , hope kita kekal yaa sayang . happy anniversary yaa . iloveyousomuchhhh . muahhh ! bialah orang nak cakap apa pun janji kita bahagia !!! yang paling penting kita jaga relay kita sebaik baiknyaaa :D 1 years 4 months . coming soon we married !

No comments:

Post a Comment