Friday, 14 June 2013

MY LIFE MY HERO :)

YAALLAH , sungguh aku tak percaya yg relay aku bersama Muhammad Rakin akan cecah 1 year 7 months . sangat happy bersama dea . smua orang ada buat silap , ape salah nya kite memaaf kan orang tuu . macam2 dugaan kami , yess banyak sangat dugaan . berat mana dugaan tu kami still bersama pikul bersama dugaan tuu . yang penting ramai busybodyyyy :) aku tak suke orang busybodyyy ni . menyemak sajaa . haha . okayyy just nak share , aku happy sangat dgn hubungan ni . mcm tak percaya jaa . hubby kita hampir 2 tahun tauuu . ingat tauuu sygg . me love you until jannnah . iloveyousomuchh . thanks bagi berkuntum kuntum bunga ross for anniversary 1 year 6 months . akan ingat setiap anniversary kita sayang . hope kite kekal sampai bila2 . muahhhh . takecare ya sygg .

No comments:

Post a Comment